Szolgáltatásaink

Lipo zsírbontás + vákuumos narancsbőrkezelés

Lipo zsírbontó készülék hatalmas, tüskés kezelőfeje és a bőrre felvitt természetes összetevőket tartalmazó thermo masszázsolajok hőfejlesztő hatása fokozza az anyagcserét. A kezelőfej a rostok közé beágyazódott és letapadt zsírsejteket felszabadítja és összetöri. A vákuumos technológiával a nyirokrendszerbe került zsírsejteket és méreganyagokat a nyirokpontok felé kivezetjük, így a méreganyagok a felgyorsult anyagcsere miatt természetes úton gyorsan kiürülnek a szervezetből.
Az eredmény egy szép feszes bőr és jelentős körfogatcsökkenés.
A tartós és végleges eredményhez min. 10 kezelés javasolt hetente 2-szer.

Lipo zsírbontás + vákuumos narancsbőrkezelés
Ingeráramos izomtorna

Ingeráramos izomtorna

Az ingerárammal passzív izomtornát végzünk a test problémás részein, hiszen a mélyebben fekvő izmokat is meg tudjuk vele mozgatni. Sokszor normál tornával nem tudjuk megmozgatni azokat az izmokat, amit viszont ingerárammal igen. A hasunkon található zsigeri zsír is könnyebben lebontható ingerárammal. Nagyon jó anyagcsere fokozó. A fogyás után is ez a módszer egy szép tónusos, feszes bőrt eredményez. A passzív izomtorna rehabilitációra szorult vendégeknek is tökéletes, mert felgyorsitjuk vele a szövetek regenerációját. Az eredmény egy tónusos, izmosabb test és feszes bőr.
A tartós eredményhez min. 10 kezelés javasolt hetente 2-szer.

Infra hőpaplan algás testtekercseléssel

Az infra hőpaplanban található infraszálak mélyen behatolnak a bőrbe ezáltal segítve a testzsírok lebomlását és a cellulit leépülését.
Az egyik legjobb kalóriaégető, hiszen egy kezelés alatt akár 600 kalóriát is elégethetünk, ami kb. egy 45 perces futásnak felel meg. A hő hatására beindul az izzadás, melynek mennyisége többszöröse a hagyományos szaunáénak. A kiizzadt verejtékben jóval több nem vízjellegű méreganyag található, ezért sokkal könnyebb és gyorsabb a fogyás. A legjobb immunrendszer erősítő, fokozza a szervezet ellenálló képességét. Az algás testtekercseléssel fokozzuk a karcsúsító hatást, mert az alga ásványi anyag tartalmának köszönhetően az egyik legjobb méregtelenitő, anyagcserefokozó, bőrrugalmasító természetes anyag.

Infra hőpaplan algás testtekercseléssel

Rádiófrekvenciás bőrfeszesités

A rádiófrekvenciás készülékkel rádióhullámokat hozunk létre, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe bejutva hőt termelnek. A hő hatására a zsírsejtek lebomlanak, amelyek a nyirokrendszerbe bekerülnek. A felgyorsult anyagcsere hatására illetve a vákuum segítségével a méreganyagok gyorsan és természetes úton távoznak a szervezetből.
A rádiófrekvencia segíti a kollagénrostok termelődését és a kinyúlt elasztinszálakat összehúzza, így a bőr megemelkedik és újra a régi formájában tündökölhet.
Az eredmény feszes, telt bőr és körfogatcsökkenés a problémás testrészeken.

Striakezelés gyémántfejes bőrcsiszolással (mikrodermabrázió)

A mikrodermabrázió egy bőrmegújító technika. Vákuum egyidejű alkalmazásával az elhalt hámsejteket eltávolítjuk, illetve vérkeringést fokozzuk. Így elindul az új kollagén rostok termelődése, a bőr struktúrája javul, ezáltal a stria elhalványul és feszesebb lesz a bőr a kezelt területen.

Striakezelés gyémántfejes bőrcsiszolással (mikrodermabrázió)
Szájfeltöltés softlézerrel

Szájfeltöltés softlézerrel

A softlézeres szájfeltöltés egy tű nélküli kezelés. A softlézer a kollagént a bőr mélyebb rétegeibe hatékonyan bejuttatja, hiszen infravörös fényének hatása a bőrfelszíntől 1-3 cm mélységig érvényesül. Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a ráncok mélységét, volumennövelő hatása van. A kezelés fájdalommentes. Az eredmény szép, feszes és természetesen telt száj.